Over PGGM, PGGM&CO, VvAA en Intrasurance

PGGM is een coöperatie waar wordt gewerkt met geld, maar waar het draait om mensen. Volgens ons is pensioen meer dan geld alleen. Financieel en maatschappelijk rendement gaan voor ons hand in hand. Als pensioenuitvoeringsorganisatie verlenen we diensten op het gebied van pensioenbeheer, integraal vermogensbeheer en bestuurlijke advisering aan diverse pensioenfondsen, de aangesloten werkgevers en hun werknemers. Momenteel beheren we circa €167 miljard aan pensioenvermogen.

Ledenorganisatie PGGM&CO

Vanuit onze ledenorganisatie PGGM&CO ontwikkelen we voor meer dan 670.000 leden uit de sector zorg en welzijn aanvullende diensten op het gebied van persoonlijke financiën, zorg, wonen en werk. Op deze manier, helpen wij onze leden bij het realiseren van een waardevolle toekomst.

Waardevolle toekomst

Bij PGGM geloven we in duurzaamheid. We kijken dan ook altijd naar de lange termijn, met respect voor mens en omgeving. Vanuit dat perspectief zijn we elke dag bezig onze leden te helpen bij het realiseren van een waardevolle toekomst. Een toekomst waarin het niet alleen gaat om welvaart, maar juist ook om welzijn. En zo’n waardevolle toekomst realiseer je volgens ons niet in je eentje. Dat doe je samen. Daarom is PGGM ook een coöperatie zonder winstoogmerk die mensen aan elkaar verbindt: samen leven, samen werken, elkaar helpen en zorgen voor elkaar.

De professionele partners PGGM&CO en VvAA

Op verzoek van onze leden is PGGM&CO op zoek gegaan naar goede verzekeringen met speciale dekkingen voor mensen in de sector zorg en welzijn. Omdat het werken in de zorg en welzijn risico’s met zich meebrengt, die reguliere verzekeraars niet dekken. Na een uitgebreid onderzoek en vele gesprekken met verzekeraars, heeft PGGM&CO VvAA bereid gevonden een lijn met specifieke verzekeringen voor zorg en welzijn te ontwikkelen. En dat voor een hele aantrekkelijke prijs.

Dienstenwijzer

Het aanbieden en afhandelen van verzekeringen is specialistisch werk, dat PGGM&CO graag aan professionals overlaat. Daarom is de samenwerking met VvAA aangegaan. Om u meer informatie te geven over de samenwerking en de rollen die VvAA en PGGM&CO vervullen hebben wij een dienstenwijzer gemaakt. U kunt de gedetailleerde dienstenwijzer hier downloaden:

Download de dienstenwijzer van PGGM&CO

Lees meer op de ledenwebsite van PGGM&CO

VvAA

VvAA is een dienstverlener en ledenorganisatie die haar producten en diensten aanbiedt aan meer dan 114.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen in Nederland. Sinds haar oprichting in 1924, is VvAA uitgegroeid tot een organisatie die opereert in het hart van de gezondheidszorg. De producten en diensten van VvAA zijn afgestemd op de hedendaagse (para)medische wereld en de wensen en behoeften van zorgprofessionals. Teams van specialisten, praktijkadviseurs en consultants staan hen dagelijks met kennis en kunde bij in hun zakelijke aangelegenheden. Van verzekeringsproducten, fiscale en juridische vraagstukken, praktijkadvies, en bancaire diensten, tot het opstellen van de jaarrekening en accountancy. Daarnaast biedt VvAA dienstverlening met een meer persoonlijk karakter zoals het kopen van een huis, vermogensbeheer, het oplossen van arbeidsgeschillen en aansprakelijkheids- en tuchtrechtkwesties en mediation. Maar ook de organisatie van evenementen, mobiele telefoons & abonnementen, opleidingen en workshops specifiek voor leden en het maandelijkse magazine Arts en Auto behoren tot de dienstverlening. Bij VvAA werken ruim 700 mensen, verdeeld over de hoofdvestiging in Utrecht, regiokantoren door het land en praktijkadviseurs in het veld.

Intrasurance

VvAA schadeverzekeringen N.V. heeft een volmacht verleend aan Intrasurance B.V. voor de schadeverzekeringen die via PGGM&CO worden aangeboden. De volmacht houdt in dat Intrasurance B.V. zorgt voor het afsluiten en het administreren van de verzekering; het incasseren van de premie en het verwerken van de schademeldingen. Intrasurance B.V. heeft een eigen vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). U kunt de gedetailleerde dienstenwijzer hier downloaden:

Download de dienstenwijzer van Intrasurance